Početna

Proizvodni program

PVC prozori i vrata

pvc

Nudimo široku paletu PVC stolarije. Naš program definiran je kvalitetom, uštedom energije i vrhunskom izradom.

Sva PVC stolarija moguća je u veličinama i bojama po izboru kupca, a koristimo isključivo visoko kvalitetne PVC i ALU profile najpoznatijih svjetskih proizvođača.

PVC klupice

Another Sample Post Title

Prozorski okvir omogućava vodoravnu ugradnju prozorske klupice sa unutrašnje strane, zbog čega se koristi PVC klupica različitih dimenzija i boja.

ALU prozori i vrata

Another Sample Post Title

Za Vas smo osigurali veliki izbor ALU stolarije u svim veličinama i bojama po izboru kupca, visoko kvalitetne profile najpoznatijih proizvođača.

ALU klupice

Another Sample Post Title

Aluminijske vanjske prozorske klupice služe za zaštitu prozorskih špaleta i kao okapnica PVC stolarije na vanjskoj ovojnici objekta. Da bi se voda mogla slijevati, vanjske klupice moraju biti ugrađene s blagim nagibom prema van.

ALU ograde

Another Sample Post Title

ALU ograde raznih boja i dezena sa staklom ili bez stakla namijenjena je za zaštitu od pada sa balkona, stubišta i terasa. Ojačana je čeličnim legiranim nosačima. Aluminijska ograda se montira na ili ispod keramike ili kamena.

ZIMSKE bašte

Another Sample Post Title

U našoj ponudi su Zimske bašte po potrebama i dimenzijama kupca, u svim bojama. Sa svojim velikim staklenim površinama stvaraju osjećaj poveznosti sa okolinom, te doprinose boljoj svijetlosti u objektu

GARAŽNA i senzorska vrata

Sample Title Again

Iz naše ponude izdvajamo automatska i ručna sekciona garažna i senzorska vrata po želji kupca. Vršimo izradu garažnih vrata po dimenzijama kupca, izbor boje vrata po RAL karti.

Uljepšajte izgled svoga doma ili poslovnog prostora ugradnjom naših proizvoda

MOTORI za kapije

Another Sample Post Title

Bijela, siva ili braon sa staklom ili bez stakla namijenjena je za zaštitu od pada sa balkona, stubišta i terasa. Ojačana je čeličnim legiranim nosačima. Aluminijska ograda se montira na ili ispod keramike ili kamena.

 
O nama

Firma ĆEHA-INŽINJERING d.o.o. je osnovana 24.12.2009 godine, čija je osnovna djelatnost proizvodnja PVC i ALU stolarije, sekcionih garažnih i senzorskih vrata, te prodaja motora za klizne i krilne kapije.

Osnovna ideja poduzeća je pružiti kvalitetan proizvod krajnjem kupcu, te se shodno tome PVC stolariju izrađujemo od profila REHAU, dok se aluminijska stolarija proizvodi iz sistema FEAL i ALUMIL.

Oba sistema profila su se na stranom i domaćem tržištu kroz dugi niz godina pokazali jako kvalitetnima, rado smo ih prihvatili te radimo na stalnom usavršavanju kao i prihvaćanju noviteta.

Višegodišnje iskustvo, intenzivno usavršavanje i prilagodljivost zahtjevima investitora smatramo najvažnijim čimbenicima za stvaranje palete naših kvalitetnih proizvoda.

Vizija naše firme je da budemo moderna, fleksibilna i stabilna organizacija koja kvalitetom svojih proizvoda, profesionalnim pristupom zaposlenih te zadovoljstvom naših klijenata teži ka vodećoj poziciji na području proizvodnje pvc i alu stolarije u regiji.

Tako u segmentu PVC i ALU stolarije nudimo različite vrste prozora, vrata, stijena, kliznih stijena, otklopno-kliznih stijena, roletne, grilje, komarnika i police za prozore. Radove izvodimo širom Bosne i Hercegovine, te u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.

O REHAU
REHAU sarađuje samo sa iskusnim, specijalizovanim firmama za proizvodnju prozora. Na taj način, dospjeli ste u najbolje ruke i dobićete, kako kod novogradnje Vaše kuće tako i kod renoviranja, stručne savjete od toplotne izolacije i zvučne zaštite do mjera za sprečavanje provale. Vaši prozori će biti proizvedeni, isporučeni i montirani tačno prema Vašim željama. I poslje ugradnje specijalizovana firma za proizvodnju prozora će i dalje rado voditi računa o Vašim potrebama. 


REHAU razvija i proizvodi sisteme profila za prozore, fasade i vrata već preko četrdeset godina. Sa inovantnim razmišljanjem, u tesnom kontaktu sa praksom i tradicionalno visokim zahtjevima u pogledu kvaliteta. Pri tome eksperti firme REHAU koriste dragocjena saznanja iz oblasti visokogradnje i niskogradnje u kojima je firma aktivna dugi niz godina u cijelom svjetu.
 

Galerija

 
 

Kontakt

 

 
 

Naša lokacija